Hotel-restaurant met penthouse 1.630.000 €

Hotel-restaurant met penthouse 1.630.000 €

21 oktober 2020 Uit Door jaap

Hotel-restaurant met penthouse

Indeling van het gastenverblijf:

16 appartementen verdeeld over 2 verdiepingen met  penthouse  een totaal van ca.1060 m2

Receptie, logeerkamer, vergader- / ontbijtruimte, toiletten op de begane grond

Vloeren: 4 verdiepingen

Staanplaatsen: 20 pp

een aangrenzend perceel van 1.499m², ontwikkeld als parkeerplaats, is bij de prijs inbegrepen

Traploze toegang:

gegeven, lift aanwezig

Bouwjaar: 1995 was dat investering van ruim 3.000.0000  €

Bouwfase: 100%  voltooid

Kwaliteit van voorzieningen: uitstekend

Type verwarming:

Centrale verwarming

Essentiële energiebronnen:  aardgas
Aankoopprijs:

1.630.000  € k.k 

  dit Hotel was een investering van ruim 3.000.000 €

Objectbeschrijving:

Dit hotel, gelegen aan de rand van Stromberg schindeldorf,  Dit is gebouwd in 1994, maar wordt nauwelijks gebruikt. De kamers zijn anders ontworpen en laten daardoor een individueel, aangenaam verblijf toe. Ze bieden allemaal modern comfort.
Het restaurant bevindt zich op de begane grond en is toegankelijk via een andere aparte ingang vanaf het terras. Een bar is geïntegreerd.

Op de bovenste verdieping bevindt zich een royaal, luxe penthouse dat, als het uitzicht passend is, uitzicht geeft over de Rijnvlakte tot aan de skyline van Frankfurt. Het balkon in het penthouse biedt ook een ver uitzicht over de uitgestrektheid van de Hunsrück.

Het penthouse is ook los te koop, neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vanwege het lage gebruik is de bestaande voorziening als nieuw te beschouwen. De woning heeft een lift die vanaf de begane grond naar beide appartementenverdiepingen gaat en naar het penthouse. Het hotel is uitgerust volgens de modernste maatstaven.
De bestaande inrichting in het hele huis, zowel in het hotel-restaurant als in het penthouse, is bij de prijs inbegrepen.

Het hotel-restaurant, dat is gebouwd op het noordelijkste puntje van het ontwikkelingsgebied, kijkt vanaf de noordkant uit in het prachtige Guldental en is qua ligging als uniek te beschouwen. Een ombouw van het gehele gebied is dus uitgesloten.
De veelzijdige sport- en recreatiemogelijkheden in Stromberg genieten dankzij exclusieve, extra hotels (golfhotel / Burg Stromburg, Lafer) tot ver buiten de landsgrenzen erkenning.
In een goed beheerd huis met een bijzonder keukenaanbod kan het de parel zijn van het raamwerk waarover al is onderhandeld.
Maar u kunt dit huis ook naar een bijzondere bestemming leiden, bijvoorbeeld als
– Opleidingscentrum van een verzekeringsmaatschappij of vergelijkbaar- Bedrijfsopleidingscentrum- Groepsrecreatiecentrum.
 
Stromberg, de stad van de Duitse Michel, heeft een eigen snelwegverbinding met de A61. Het openbaar vervoer verbindt de stad met de Rijn-Main-gebied en met de luchthaven Hahn.