Bad grund een vrijstaand familie huis met garage 75.000 € als belegging

Bad grund een vrijstaand familie huis met garage 75.000 € als belegging

21 oktober 2020 Uit Door jaap

Dit woonhuis  word aangeboden met een garage maar kan ook zonder deze  aan gekocht worden.verder zit er een terras aan het huis.

Het  zijn lichte kamers zeker die op de bovenste verdieping.
Voor een vakantie of als een tweede huis, het is ook geschikt Het is goede bouwkundige staat maar moet van binnen  wat gedaan worden, maar de kosten  zijn acceptabel.

Er is voldoende privé parkeergelegenheid  Aan het woonhuis is  in de laatste jaren voor €32.000 aan renovatie uitgegeven er  is een geheel nieuw dak geplaatst. alle de rekeningen zijn ter inzage. Deze gebouwen zijn in een goede bouwkundige staat.

woonhuis,

5 kamers =  80 m2,  75.000 € k.k   en de kosten zijn 6.5%  van de koopsom het is nu verhuurd voor

6900€ warm per jaar  bruto is dit 75000€  factor 9

de garage= 15 m2 =   4500 € k.k

Perceeloppervlakte 342 m2.

Bad Grund is een kuuroord, met Heilstollen-Kurbetrieb in dezelfde  gemeente als in  Osterode. Het Samtgemeinde ligt in het zuidoosten van Nedersaksen. Bad Grund ligt op ongeveer 30 km van de Werelderfgoedstad Goslar. De universiteitsstad Clausthal-Zellerfeld ligt ongeveer 13 km ten oosten van Bad Grund.In totaal heeft de geïntegreerde gemeente ongeveer 8.800 inwoners, waarvan er ongeveer 2.400 in Bad Grund wonen. Een basisschool en een kleuterschool evenals voldoende aankoopmogelijkheden zijn er. Verdere opleidingen zijn te vinden in Badenhausen, op ongeveer 8 km afstand, of in Osterode, ongeveer 15 km naar het zuiden.

voor meer info bekijk dit even  www.bad-grund.de

 

Hebben we uw interesse gewekt? We helpen u graag met vragen en bezichtigingen.